deelnemen

Is jouw mantelzorgsteunpunt op zoek naar een nieuwe of efficiëntere manier van communiceren met mantelzorgers? Wil je meer weten over onze gezamenlijke productie van VoorElkaar?

Neem contact met ons op. We horen graag wat we voor jullie kunnen betekenen. Samen kunnen we bespreken hoe VoorElkaar er in jullie specifieke geval uit zou kunnen zien.

Ook kunnen we meer vertellen over de kosten, de wijze van samenwerken en de stappen in het productieproces die worden verzorgd door (vrijwilligers van) Stichting Bureau Betoeterd.

samen deelnemen?
Het is mogelijk om met  meerdere mantelzorgsteunpunten  één VoorElkaar uit te geven. Bijvoorbeeld steunpunten die in verschillende gemeenten actief zijn maar bij eenzelfde welzijnsorganisatie zijn aangesloten. Of steunpunten die op een andere manier nauw met elkaar samenwerken.

Wij gaan er dan van uit dat die steunpunten zelf onderling overleggen over de inhoud van hun VoorElkaar. Administratief behandelen wij de  steunpunten die samen één VoorElkaar uitgeven als één organisatie.