over VoorElkaar

VoorElkaar is een tijdschrift voor mantelzorgers dat viermaal per jaar verschijnt: in de lente, zomer, herfst en winter. Het is een gezamenlijke uitgave van samenwerkende mantelzorgsteunpunten. De productie wordt verzorgd door Stichting Bureau Betoeterd.

Mantelzorgers ontvangen VoorElkaar gratis wanneer ze zich hebben ingeschreven bij een van de deelnemende steunpunten.

elke gemeente een eigen versie
Voor elk mantelzorgsteunpunt maken wij een eigen versie van VoorElkaar, met lokale informatie en in de eigen huisstijl. We delen teksten over landelijk nieuws. Efficiënt en toch herkenbaar met een lokaal gezicht!

Terugkerende onderwerpen:
  • agenda met lokale activiteiten voor mantelzorgers
  • portret van een mantelzorger
  • wat kan het mantelzorgsteunpunt voor u betekenen?
  • handige adressen en tips
  • wet- en regelgeving rond mantelzorg

waarom maken we VoorElkaar?
Mantelzorgers verdienen goede informatie en ondersteuning. Ze willen graag op de hoogte blijven van ontwikkelingen en geïnformeerd worden over bijeenkomsten en cursussen. Daarom maken veel  mantelzorgsteunpunten een nieuwsbrief voor mantelzorgers. 

De productie van zo’n nieuwsbrief is een vak apart. Er gaat veel tijd en energie in zitten. Om die reden maken we sinds 2014 samen een nieuwsbrief in de vorm van een tijdschrift. Door onze samenwerking kunnen we op een professionele en aantrekkelijke manier communiceren met mantelzorgers en zorgondersteuners.