vrijwilligers

VoorElkaar verschijnt dankzij de inzet van vrijwilligers. Zij vervullen allerlei taken zoals schrijf- en redigeerwerk, fotografie, verzendklaar maken, archiefbeheer, verzorging website en werkzaamheden van het redactiesecretariaat.

vrijwilliger worden bij VoorElkaar?
Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste collega-vrijwilligers. Het maken van een tijdschrift is een hele klus, dus er is voor elk wat wils te doen. Ons uitgangspunt is jouw talent en interesses.

Heb je belangstelling? Neem dan contact op met ons redactiesecretariaat. We maken graag kennis met je zodat we samen kunnen bekijken welke taken jou aanspreken.

enkele vacatures
Voor een paar voorbeelden van taken waarvoor we nieuwe vrijwilligers goed kunnen gebruiken, zie onderstaande vacatures.

 1. Verzendklaar maken
  Een van de belangrijke stappen in de productie van VoorElkaar is het verzendklaar maken ervan. Het zou fantastisch zijn als iemand de organisatie van dit stuk van het proces op zich zou willen nemen. Lees verder…..
 2. Schrijver
  Een klein team van vrijwillige schrijvers verzorgt de inhoud van VoorElkaar. Wij willen dit team graag uitbreiden met een of meer inspirerende collega’s.
  Lees verder……
 3. Schrijverscoördinator
  Wij zoeken een vrijwilliger die de productie van onze artikelen wil gaan begeleiden, vanaf de redactievergadering tot aan de eindredactie van de teksten.
  Lees verder……